top of page

VREME POSVEĆENO SEBI

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz ****+

8380 Hévíz, Rákóczi utca 16-18.

Ističemo:

Ova akcija sadrži:  Smeštaj sa polupansionom - bogat topli i hladni buffet doručak i bife večera. Neograničena upotreba vellness prostora (avanturistički bazen, jacuzzi, svet sauna, solarija, avanturistički tuš sa zvučnim i svetlosnim efektima, salon) Kupon za wellness u vrednosti od 9 EUR (Korisno: od nedelje do četvrtka, popust će se odbiti od cene wellness ili kozmetičkog tretmana od najmanje 50 minuta), besplatan WiFi, upotreba ogrtača, uključuje PDV koji važi prilikom korišćenja usluge.

Vredi znati:Parkiranje je moguće u dvorištu iza hotela ili u susednoj podzemnoj garaži, za 1.500 HUF po automobilu dnevno. Boravišna taksa (između 18-70 godina) iznosi 530 HUF / osoba / noć, što nije uključeno u cene soba. Imaj na umu da sobe možeš rezervisati od 15:00 ili najkasnije do 10:00 na dan odlaska.

 

Na upit

Minimalan broj noćenja: 2

 

65 EUR po osobi po gore navedenim specifikacijama, osim petka i subote

Napomena: Bonvital Wellness & Gastro Hotel

Hévíz ****+primenjuje dnevne promene cena u zavisnosti od raspoloživosti. Cene ćemo potvrditi nakon poslatog upita. Uplata se vrši u dinarskoj protuvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan plaćanja. 

bottom of page