top of page
Convention

MICE je naša specijalnost.

VRSTE DOGAĐAJA KOJE ORGANIZUJEMO

Daily Programs in Hungary and Serbia

SASTANCI

Organizujemo sastanke za manja i veća preduzeća. Takođe možemo da pomognemo i u pronalaženju adekvatnog poslovnog partnera u Mađarskoj.

B2B SUSRETI

B2B susreti su organizovani sa ciljem da se različite industrije ili delatnosti nađu i počnu sa kooperacijom. Imamo višegodišnje iskustvo sa turizmom i marketingom

POSLOVNI DOGAĐAJI

U slučaju da želite da predstavite Vaš proizvod, uslugu ili delatnost široj publici, možemo da pomognemo sa organizacijom i takvog tipa događaja. 

KONFERENCIJE

Vaše preduzeće ili korporacija želi da organizuje konferenciju koja traje više dana i potreban Vam je kvalitetan rad i koordinacija na visokom nivou? Stojimo vam na raspolaganju. 

SAJMOVI

Interesuje vas nastup na nekom od međunarodnih sajmova u Mađarskoj? U mogućnosti smo da vam ponudimo asistenciju i koordinaciju oko vašeg nastupa. 

PROMOCIJE

Želite da promovišete vaš produkat, uslugu ili delatnost na mađarskom tržištu? Tu smo da vam pomognemo oko organizacije i poziva odgovarajuće publike.

INCENTIVE

PUTOVANJA

Planirate da nagradite vaše saradnike ili poslovne partnere jednim predivnim nagradnim putovanjem u Mađarsku? Slobodno prepustite organizaciju nama. 

ROADSHOW

Voleli biste da se reklamirate ili promovišete na više različitih lokacija u Mađarskoj? Možemo vam dati preporuku, kao i asistanciju u organizovanju takvog tipa događaja

LOKACIJE U PONUDI

marriot konferencia2.jpg

HOTELI

mupa1.jpeg

KULTURNI CENTRI

arena mozi.jpeg

VIP

BIOSKOPI

hotel clark 3.jpg

RESTORANI

groupama arena.jpeg

FUTBALSKE

ARENE

lazar lovaspark.jpeg

SALAŠI

bottom of page