top of page

Dnevne ture u Budimpešti

budapest_travel_massive.jpg

Obilazak Budimpešte

Posetite najznačajnije znamenitosti Budimpešte tokom našeg zajedničkog obilaska grada. Prošetajte se u dvorskom kompleksu starog grada, uživajte u pogledu sa Citadele i saznajte više o najlepšim lokacijama u Pešti.

3 sata

hajokazas.png

Krstarenje Dunavom

Stvorite nove i prelepe uspomene na magičnoj plovidbi Dunavom. Pokazaćemo vam gde se susreću Budim i Pešta. Uz prelep pogled i prijatnu atmosferu naučite nešto više o istoriji grada i naroda.

1 sat

neptanc.jpg

Zaigraj čardaš

Uživajte u tradicionalnoj muzici, plesu i naravno mađarskoj kuhunji i poznatim jelima i pićima. Nakon večere blistavi pogled na grad sa brda Gelert će vas ostaviti bez daha.

4 sata

goulash-3502510_1920_edited.jpg

Kao pravi Mađar

Otkrijte mađarsku kuhinju sa 8 jedinstvenih degustacija ukusnih specijaliteta dok lagano šetamo kroz sam centar Budimpešte. 

3,5 sata

Close Up of Road Bike

Budimpešta na biciklu

Zašto se umarati šetajući? Ne postoji zanimljiviji način za razgledanje grada i upoznavanje istorije od vožnje biciklom kroz Budimpeštu. Provedite opušteni dan, posetite obe strane Dunava, uživajte u druženju dok upoznajete ono što grad ima da vam ponudi.

3 sata

trabi.jpg

Vožnja trabantom 

Sigurno ste čuli za trabant, ali možda niste imali priliku da se provozate. Udahnite duboko i krenite na put kroz vreme. Uživajte u duhu trabanta i osetite kako su Mađari putovali pre nekoliko decenija. Rezervišite svoju trabant turu i pođite sa nama u avanturu.

3 sata

bottom of page