top of page

Banjski turizam u Mađarskoj

heviz-to-virag_edited.jpg

Banja
Heviz

Zamislite mirno mesto, okruženo mirisnim zelenim šumama i toplo termalno jezero - idealno mesto za vaš odmor i relaksaciju. Jezero Heviz spada u najveća svetska banjska jezera, biološki je aktivno prirodno termalmno jezero koje podmlađuje vaše telo i dušu. 

na upit

harkany.jpeg

Banja
Harkanj

U banji Harkanji ne preovlađuje samo spontano dejstvo lekovite vode. Njene prirodne karakteristike su odlične: povoljna klima, mikroklima banje i 2100-2200 sunčanih sati godišnje odlična su dopuna pažljivo planiranom banjskom tretmanu.

na upit

mako-banja-3.jpeg

Banja
Mako

Mako Hađmatikum se nalazi u južnom delu Mađarske, 25 km od Segedina. Pored jedinstvene kombinacije lekovite vode i lekovitog blata banja Mako vam pomaže u poboljšanju celokupnog zdravlja. Hađmatikum raspolaže sa jednim od najvećih ekskluzivnih sauna u zemlji - ima parno kupatilo i osam različitih sauna.

na upit

gyula1.jpeg

Banja 
Đula

Banja koja se nalazi u okviru tvrđave u  mestu Đula, u istočnom delu Mađarske je idealno za vaš odmor i opuštanje u svim godišnjim dobima. Područje banje vam dodatno nudi plažu, avanturistički bazen, spa, akvapark i bazene.

na upit

hungarospa-hajduszoboszlo-640x300.jpeg

Banja
Hajdusoboslo

U banji u Hajdusoboslu gosti pored banjskih tretmana mogu zahtevati i više od 40 različitih tretmana, koji imaju najbolji efekat u slučaju kombinovane upotrebe. Najpoznatiji medicinski tretmani u banji su spa tretmani, oblozi od blata, kupke sa tegovima i podvodne masaže.

na upit

cserkeszolo-gyogymedence.jpeg

Banja
Čerkesolo

Čerkesolo se nalazi na oko 82 km od Segedina, 42 km od Kečkemeta i 127 km od Budimpešte. Zbog visokog sadržaja alkalnog hlorida i bikarbonata u lekovitoj vodi, izuzetno pozitivno utiče na mnoge zdravstvene tegobe. Zahvaljujući blagotvornom dejstvu vode, veoma efikasno se mogu izlečiti hronične mišićno-koštane i reumatske bolesti, kao i ginekološke tegobe.

na upit

bottom of page