top of page

Da se upoznamo: mi smo Alpha Travel & Marketing SEE 

NAŠA ISTORIJA

Ideja o otvaranju svog preduzeća, koje bi se bavilo organizacijom putovanja, se pojavila još davne 2000-te godine u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je osnivač, Deneš Danko radio u nacionalnom parku "Stone Mouintain Park" kod Atlante kao organizator dnevnih tura i izleta po parku. Nakon stečenih iskustava osnivača u raznim ograncima turizma i to u zemljama kao što su Jordan, Turska, Egipat, Maroko i Tunis, 2014. godine otvara svoju kompaniju najpre u Mađarskoj (Alpha Travel Hungary), a zatim i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U prvom mahu želja je bila da se Mađarska i Dubai upoznaju kao svetske destinacije i da se te dve zemlje povežu u cilju saradnje.  Nakon nekoliko godina, ideja se prenela i na Srbiju, gde je u 2016. godini sa ponosom osnovana kompanije Alpha Travel SEE. 

Pored pripreme turističkih aranžmana i organizacije putovanja, kao i organizacija poslovnih sastanaka, događaja, konferencija i promotivnih putovanja, u portfolio kompanije je uvršten i marketing i marketinške usluge vezane za rast i razvoj turizma u Srbiji, te se nudi pomoć oko celokupne strategije i marketinškog i komunikacijskog plana promocije turističke destinacije ili smeštajne jedinice ili bilo koje turističke atrakcije iz Srbije u Mađarskoj. Marketing i komunikaciju vodi Lidija Jurišić, koja je nakon 20 godina iskustva u multinacionalnoj kompaniji i to u oblasti poslovnog razvoja, izgradnje ekosistema i marketinga odlučila da svoje znanje upotrebi i kombinuje sa turizmom. 

U 2022. godini ime kompanije je promenjeno u Alpha Travel & Marketing SEE doo. 

 
 
NAŠA MISIJA
 

Naš glavni cilj je unapređenje poslovne saradnje između dve susedne države - Srbije i Mađarske, za koje se vezujemo poslovno i emotivno jer ih obe volimo na isti način. Pružile su i pružaju nam osećaj topline i znamo da smo tu, "kod kuće".

 

U poslovnom smislu vidimo ogromni potencijal za uspešan rad, rast i razvoj i turizma, a i ekonomije u ove dve zemlje, koje možemo podržati međusobnom saradnjom. Zato smo i odlučili da pored turizma, ponudimo i marketinške usluge sa kojima želimo da pomognemo Sprskim preduzetnicima plasiranje na Mađarskom tržištu. 

 

U turističkim ponudama se trudimo da gosti uvek dobiju kvalitetnu uslugu i da se vrate sa uspomonema vrednim pamćenja. Nema ničeg lepšeg nego kada se čuje da su se naši gosti divno proveli i kako su se odmorni i zadovoljni vratili radnim obavezama. 

 

Ono po čemu se ističemo su: efikasnost, fleksibilnost, posvećenost garantovanom kvalitetu i uslugama visokog nivoa za naše goste i klijente. 

 

Ponosni smo što imamo:

  • verne goste i klijentelu

  • kvalifikovan i srdačan tim, spreman i voljan da pomogne

  • profesionalne i kvalitetne partnere i nabavljače

  • znanje oba jezika i poznavanje oba tržišta. 

NAŠA VIZIJA

Najveća želja nam je da stanovnici Srbije i Mađarske prepoznaju potencijale koji se kriju u dvema državama i da iskoriste sve moguće resurse koje im stoje na raspolaganju. Mnogo nas toga povezuje: kulturološki, istorijski, geografski, gastronomski, kao i blizina glavnih gradova, koje će - nadamo se uskoro - povezati i brza pruga Beograd - Budimpešta.

seeAlphaTravel-logo.jpg

Kontaktirajte nas na: 

info@alphatravelsee.com

Poruka je poslata. Zahvaljujemo se.

bottom of page