top of page

WELLNESS BLIZU GRANICE

Colosseum Hotel ****+

6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 4-6.

Ističemo:

Ova akcija sadrži:  Smeštaj, bogat topli i hladni bife sa doručkom i večerom. Upotreba wellness prostora (jacuzzi, avanturistički bazen, koktel bazen, finska i infracrvena sauna, slana komora, tuševi iznenađenja, Kneipp bazen sa toplom i hladnom vodom). Fitnes sala sa kardio mašinama. Upotreba sobnog sefa. Ogrtač u sobi. Korišćenje interneta. Parking je dostupan na sopstvenom parkingu hotela. Neograničena, besplatna upotreba bazena banje Szent Erzsebet Morahalom (2727 m2 vodene površine, 21 bazeni ljeti, 16 zimi, jedinstveni sauna park s 8 sauna, dječje kupatilo sa toboganima, igraonica i elementi iskustva). Hotel nudi usluge prilagođene deci i bebama (igraonica, krevet, kupatilo za bebe). Cena podrazumeva standardnu sobu, u zavisnosti od raspoloživosti. Postoji mogućnost nadoplata za viši nivo sobe.

 

Usluge: impresivni bazeni, finske saune, infracrvena sauna, parna soba, slana soba, solarium, vanjska sauna, WiFi, ogrtač, naknada za uslugu, PDV.

 

Vredi znati: Hotelske sobe su dostupne od 14:00 na dan dolaska i do 10:00 na dan odlaska. Kasni odlazak je moguć uz dodatnu naplatu od 26 EUR / soba. Boravišna taksa (između 18-70 godina) iznosi 500 HUF / osoba / noć, što nije uključeno u cene soba.

 

Dodatna usluga za apartmane: Lobi bar, tretmani za ulepšavanje i masažu, usluge prilagođene deci i bebama, konferencijske usluge, banketi.

 

Popust za decu: 100% popust između 0 i 6 godina 50% popusta za decu od 6 do 14 godina Djeca do 6 godina besplatno borave u sobi s roditeljima na pomoćnom krevetu i polupansionu. Od 6 do 14 godina 50% popusta na cijenu smještaja i polupansiona. Ako deca spavaju u odvojenoj sobi, dobiće 30% popusta na cenu (za dvokrevetnu sobu).

 

Na upit

 

Minimalan broj noćenja: 2

           Akcija ne važi:  petak, subota

 

48 EUR po osobi sa gore navedenim specifikacijama

Napomena:  Uplata se vrši u dinarskoj

protuvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan plaćanja. 

bottom of page