Da se upoznamo: mi smo Alpha Travel SEE 

Ti samo spakuj kofere, a ostalo prepusti nama!
1/1

"Svet je knjiga, a oni koji ne putuju čitaju samo jednu stranicu."

Sveti Avgustin

seeAlphaTravel-logo.jpg
NAŠA ISTORIJA

Turistička agencija i operater Alpha Travel je osnovana još krajem 90-ih. Iako je tada kompanija imala drugačije ime, vizija je oduvek bila ista: pružiti prvoklasnu  putovanja putnicima i gostima koji su izabrali naše usluge.

Ideja o otvaranju firme koja bi se bavila organizacijom putovanja se poavila još davne 2000-te godine u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon čega se postepeno razvijala uz pomoć stečenog iskustva osnivača u raznim ograncima turizma i to u zemljama kao što su Jordan, Turska, Egipat, Maroko i Tunis. Nakon dugogodišenjeg poslovnog iskustva, Danko Deneš je otvorio  firmu Alpha Travel 2014. godine, najpre u Mađarskoj, a zatim i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.  U prvom mahu želja je bila da se u te dve zemlje poveća broj turista i da se Budimpešta i Dubai upoznaju kao svetske destinacije.  Posle samo nekoliko godina, ideja se prenela i na Srbiju i Beograd, gde smo u 2016. godini sa ponosom otvorili vrata kompanije Alpha Travel SEE. 

 
NAŠA MISIJA
 

Naš glavni cilj je da gosti uvek dobiju kvalitetnu uslugu i da se vrate sa uspomonema vredne pamćenja. Nema ničeg lepšeg nego kada se čuje da su se naši gosti divno proveli i kako su se odmorni i zadovoljni vratili radnim obavezama. 

 

Ono po čemu se stičemo su: efikasnost, fleksibilnost, posvećenost garantovanom kvalitetu i uslugama visokog nivoa za naše goste i klijente. Pažljivo pratimo ponude na tržištu i gledamo da uvek pnudimo nešto novo, nešto što će našim gostima pružiti nezaboravna iskustva.

 

Ponosni smo što imamo:

  • verne goste i klijentelu

  • kvalifikovan i srdačan tim, spreman i voljan da pomogne

  • profesionalne i kvalitetne partnere i nabavljače

Želiš da saznaš više o našoj kompaniji? Preuzmi fajl za dodatne informacije:

Kontaktiraj nas na: 

info@alphatravelsee.com

Poruka je poslata. Zahvaljujemo se.