Naši izleti po Mađarskoj

Estergon.jpg

Lepim plavim Dunavom

Poseti Estergom, Višegrad i Sentandreju, tri uspešna i urbana područija Dunava. Uživaj u prelepim znamenitostima i upoznaj mađarsku istoriju uz „Plavi Dunav“. U povratku se prepusti talasima Dunava.

8-9 sati

Cena po osobi

56 EUR

balaton 2.jpg

Herend i Jezero Balaton

Uđi u čuvenu fabriku porcelana Herend i otkrij čari izrade porcelana. Istraži jezero Balaton i okolinu sa nama. Uživaj u pogledu iz opatije Tihanj i prošetaj se poznatim šetalištem Balatonfireda

9-10 sati

Cena po osobi

65 EUR

cbe0082e7bfd1480fadfc6e8536122ae.jpg

Čarobna Mađarska

Čarobna kombinacija: prvo ćemo istražiti palatu Gödöllő (Gedele), bivšu letnu rezidenciju kraljice Elizabete i Franje Josipa, a zatim uživajti u vožnji kočijom sa tradicionalnom konjskom predstavom sa elementima koji oduzimaju dah.

4 sata

Cena po osobi

58 EUR

puszta2.jpg

Mađarska ravnica

Provedi izvanredan dan u Pusti. Poseti grad Kečkemet sa klasičnim primerima mađarske secesije. Uživaj u spektakularnoj predstavi konja, vožnji fijakerom  na ravnici Cijenite uobičajeni nastup ponija, vožnji kočijom u Pusti i u bogatom tradicionalnom ručku uz vesele zvuke narodne muzike.

8 sati

Cena po osobi:

65 EUR

30-szentendre_gyujtooldalikep.jpg

Putem naših predaka

Dopusti da ti pokažemo Sentandreju, prelepo umetničko selo u Dunavskom zavoju. Šetaj kaldrmom u uskim uličicama i probaj mađarski specijalitet, takozvani "lángos". Uživaj u jednosatnoj vožnji brodom od Sentandreje do Budimpešte.

4 sata

Cena po osobi:

40 EUR

Eger.jpg

Poseta Egeru

gradu vina

(privatna tura)

Provedi ugodan dan u Egeru. Prošetaj istorijskim gradskim centrom i popni se na tvrđavu da imaš pogled na ceo Eger jer je to nešto što se ne sme izostaviti. Poseti neke od vinskih podruma u ​​Egeru, uživaj u predivnom mirisu grožđa i nauči tajne proizvodnje vina. Obavezno probaj domaće vino zvano Bikova krv (Egri Bikaver).

7-8 sati

Cena po osobi:

pitaj za kvotu