Naše dnevne ture u Budimpešti

budapest_travel_massive.jpg

Obilazak Budimpešte

Poseti sve najznačajnije znamenitosti Budimpešte tokom zajedničkog obilaska grada. Dopusti da ti pokažemo najlepša mesta sa obe strane Dunava. Šetaj se u dvorskom kompleksu, uživaj u pogledu sa Citadele i pogledajte izvanredne lokacije Pešte.

3 sata

Cena po osobi

25 EUR

hajokazas.png

Krstarenje Dunavom

Stvori nove i prelepe uspomene na magičnoj plovidbi Dunavom. Pokazaćemo ti gde se susreću Budim i Pešta. Uz prelep pogled i prijatnu atmosferu nauči nešto više o istoriji grada i naroda.

1 sat

Cena po osobi

14 EUR

neptanc.jpg

Zaigraj čardaš

Poseti osvetljeni „Pariz istoka“ i doživi živahnu noć na nekonvencionalan način. Uživaj u tradicionalnoj muzici, plesu i naravno jelu. Nakon večere blistavi pogled na grad sa brda Gelert će te ostaviti bez daha.

4 sata

Cena po osobi

62 EUR

goulash-3502510_1920_edited.jpg

Jedi kao pravi Mađar

Otkrij mađarsku kuhinju sa 8 jedinstvenih degustacija ukusnih specijaliteta dok lagano šetamo kroz jezgro Pešte i Jevresku četvrt.

3,5 sata

Cena po osobi:

55 EUR

Close Up of Road Bike

Budimpešta na biciklu

Zašto se umarati šetajući? Ne postoji zanimljiviji način za razgledanje grada i upoznavanje istorije od vožnje biciklom kroz Budimpeštu. Provedite opušteni dan, posetite obe strane Dunava, uživajte u druženju dok upoznajete ono što grad ima da Vam ponudi.

3 sata

Cena po osobi:

22 EUR

trabi.jpg

Vožnja trabantom 

(privatna tura)

Sigurno si čuo za trabant, ali možda nisi imalo priliku da se provozaš. Udahni duboko i kreni na put kroz vreme. Uživaj u duhu trabanta i oseti kako su Mađari putovali pre nekoliko decenija. Rezervišite svoju trabant turu i pođite sa nama u avanturu.

3 sata

Cena po osobi:

pitaj za kvotu